PADI Duikopleidingen

PADI Discover Scuba Diving-ervaring

Heb je je wel eens afgevraagd hoe het is om onder water adem te halen? Als je dat wilt weten maar niet meteen je brevet wilt halen, kun je met Discover Scuba Diving proberen of je het leuk vindt. We bieden een versie van dit programma in een zwembad aan. Lees meer...

Hoewel de Discover Scuba Diving-ervaring geen echt duikbrevet oplevert, leer je in ondiep water hoe je duikuitrusting moet gebruiken, en krijg je een snelle en makkelijke introductie tot wat er voor nodig is om de onderwaterwereld te verkennen.

PADI Scuba Diver-cursus

Lees meer...Grote wens om een gebrevetteerd duiker te worden? Het PADI Scuba Diver-brevet kan precies zijn wat je zoekt. Deze cursus is korter dan de PADI Open Water Diver-cursus.

Haal je brevet! Neem duikles en volg de PADI Open Water Diver-cursus

Lees meer...Haal je PADI duikbrevet. Als je altijd al wilde leren duiken, nieuwe avonturen wilt ontdekken of gewoon de wonderlijke wereld onder de golven wilt zien, is dit het startpunt.

De PADI Open Water Diver-cursus is de populairste duikcursus ter wereld, en heeft al miljoenen mensen laten kennismaken met de avontuurlijke manier van leven die duiken heet. Begin online met je duikbrevet.

 

PADI - Scuba Review / OpfriscursusLees meer...

Heb je al een poosje niet meer gedoken?
Voel je je een beetje roestig?
Het Scuba Review-programma is de opfrisser die je dan nodig hebt om je kennis en vaardigheden op te halen.
Een PADI-professional zal met je het water in duiken om ervoor te zorgen dat je weer plezier krijgt in duiken en je je weer comfortabel voelt.
Het programma duurt maar kort en is een makkelijke manier om je voor te bereiden op je volgende PADI-cursus of duikvakantie.

 

Scherp je vaardigheden aan met de PADI Master Scuba Diver-kwalificatie

Lees meer...Je bent gepassioneerd. Je wilt je voegen bij de besten van de besten uit de sportduikwereld. Je wilt het duikleven leven en de onderwaterwereld verkennen en overal naartoe om dingen te zien die je nog nooit hebt gezien.

Is dat meer dan luchtkastelen bouwen?

Verkenningsduiken, opwinding, ervaringen


Daar gaat het bij de PADI Advanced Open Water Diver-cursus allemaal om. En nee, je hoeft niet gevorderd te zijn om de cursus te volgen – je kunt er meteen induiken na de PADI Open Water Diver-cursus.Lees meer...

De Advanced Open Water Diver-cursus helpt je meer zelfvertrouwen te krijgen en je vaardigheden op te bouwen zodat je je prettiger gaat voelen in het water.

Dit is een goede manier om meer duiken te maken, en tevens te blijven leren onder toezicht van je PADI Instructor.

 

De PADI Rescue Diver cursus

Lees meer...

Uitdagend en de moeite waard. Dit is de beste beschrijving voor de PADI Rescue Diver-cursus. Voortbouwend op wat je al geleerd hebt wordt in deze cursus verder aandacht besteed aan wat je al weet over hoe je problemen voorkomt en wat je doet als ze toch ontstaan.

Lees meer...

De PADI Delayed Surface Marker Buoy (DSMB)-cursus

PADI Surface Marker Buoy Diver (duiken met een markeringsboei voor aan de oppervlakte)

Oppervlaktemarkeringsboeien (SMB's) stellen duikers in staat om grenzen te markeren voor het in kaart brengen van een gebied of voor zoeken en bergen, om vaarverkeer te waarschuwen of om opstijgende duikers met de lijn een visuele referentie te bieden.

Lees meer...

De PADI RNLI Sea Survival-cursus

Zou jij nieuwe vaardigheden willen leren om beter voorbereid te zijn op je duiken? Lijkt het je wat om te leren hoe je moet handelen in geval je op zee in gevaar bent? Dan is de PADI RNLI Diver Sea Survival-cursus iets voor jou.

Lees meer...

De PADI Search and Recovery-cursus

Het gebeurt gewoon: Mensen laten soms per ongeluk wat dingen het water in vallen vanaf de kade of de boot; soms verliezen zij het een en ander tijdens de duik zelf.