Lees meer: Jaarlijks verlof

Beste klanten, 
de winkel is gesloten van dinsdag 13/08 t.e.m. zaterdag 31/08. We zijn dus open tot zaterdag 10/08 om 18u , en dan terug open vanaf dinsdag 03/09 om 10u30.
B&D

 

Lees meer: JIJ KAN je eerste...

Neem je eerste ademteug onderwater op zondag 4 augustus in SportOase Duinenwater Knokke-Heist! 

Heb je je altijd afgevraagd hoe het zou zijn om onderwater te ademen? Als je weleens wilt duiken maar er nog niet klaar voor bent om een volledige duikcursus te volgen voor je duikbrevet, dan is het Discover Scuba Diving-ervaringsprogramma iets voor jou.

Lees meer: Winnaar tombola...

Isabelle Castille!
Je bent de gelukkige winnares van de Specialties Special Tombola!
Je mag kiezen uit één van de onderstaande specialties.
Vergeet je prijs niet af te halen voor 31 Juli 2019.

Bedankt aan al de deelnemers!

Lees meer: Challenge yourself...

RESCUE DIVER / EMMERGENCY FIRST RESPONSE
START WOENSDAG 9 OKTOBER 2019

“Prepare yourself to prevent problems and manage dive emergencies with the challenging and rewarding PADI Rescue Diver course. Learn to concider the safety of other divers and build your own confidence. Many divers say this is the best course they’ve ever taken.”

Lees meer: Mares Test Tour... 

MARES TEST TOUR BELGIUM

Kom gratis en vrijblijvend onze nieuwste Mares materialen testen tijdens één van de Mares test events.
Alle aanwezige duikers krijgen een GRATIS Mares gadget op het einde van de duik, en indien men zich ter plaatse inschrijft voor onze Mares nieuwsbrief, dan maakt men kans om een Mares Smart duikcomputer te winnen!

Regeling ivm het keuren en het vullen van flessen zonder CE stempel

Als een fles geen CE stempel draagt wilt het zeggen dat haar constructiejaar van voor 2001 is, en dat ze enkel bestemd is voor gebruik op het nationale grondgebied waarvoor ze oorspronkelijk bestemd was. De CE normen bestonden toen nog niet. Die fles dient gebruikt te worden in het land waarvoor ze oorspronkelijk bestemd was.