Emergency First Response

Reanimatie en eerste hulp: Emergency First Response primaire en secundaire zorg

EFR 1279 CPR Poolside3Eerste hulp en reanimatie zijn altijd handig voor iedereen die aan avontuurlijke sporten doet – voor het geval dat.

Bovendien heb je deze vaardigheden nodig voor de  PADI Rescue Diver-cursus.

Emergency First Response is een afdeling van PADI die zich specialiseert in deze levensreddende vaardigheden – en iedereen kan ze leren, niet alleen duikers. De meeste PADI Instructors zijn ook Emergency First Response Instructor!

Waarom het zo leuk is

Het leukste deel van de Emergency First Response-opleiding is dat je serieuze medische reddingsvaardigheden aanleert in een vrolijke en positieve sfeer. Je krijgt er vertrouwen in dat je in geval van nood klaar bent om te helpen.

EFR CPR AED Instr 1105sm web3button

 

Wat je leert in de cursussen EFR primaire en secundaire zorg

  • Reanimatie en beademen voor leken op BLS-niveau (Basic Life Support)
  • Gebruik van een AED (Automatische Externe Defibrillator) (optioneel)
  • Voorkomen van en omgaan met shock
  • Stabiliseren van de wervelkolom
  • Gebruik van beschermende middelen zodat er minder kans is op besmetting van ziektes
  • Waar je aan moet denken bij eerste hulp en een EHBO-set

Het lesmateriaal dat je nodig hebt

Via zowel zelfstudie als door vaardigheden te oefenen met een instructeur, bouw je zelfvertrouwen op en werk je aan vaardigheden voor het geven van elementaire hulpverlening. De Primary and Secondary Care Manual en video op dvd blikken vooruit op scenario's en geven stapsgewijze demonstraties van de vaardigheden.

70091 70867 14 EFRPSC ManDVD 083De kaart Emergency First Response Hulpverlening in één oogopslag (Care at a Glance) biedt een overzichtelijke referentie voor noodsituaties. De kaart Hulpverlening in één oogopslag (Care at a Glance) past in het handschoenenkastje van de auto of in een rugtas, en is een belangrijk onderdeel van iedere eerstehulp- of rampenbestrijdingsset.

Neem contact op met onze duikcenter,als je deze producten wilt aanschaffen.

Deelnamevereisten

Om mee te doen met Emergency First Response-cursussen moet je

  • Om andere mensen geven en bereid zijn ze te helpen in een medisch noodgeval

Je volgende avontuur

Emergency First Response biedt naast de cursussen primaire en secundaire hulp ook Care for Children en andere opleidingsprogramma’s voor hulpverlening.

Volg nadat je primaire en secundaire zorg hebt gedaan de PADI Rescue Diver-cursus en de PADI Emergency Oxygen Provider-cursus. Als je deze cursussen alledrie hebt gedaan, ben je prima in staat om correct te handelen als er een duiknoodgeval optreedt.

Prijs

update prijzen binnenkort beschikbaar

 button

PADI cursussen