Lees meer: UPDATE - Product...UPDATE : vanaf heden zijn er voldoende upgrade/servicekits t.b.v. de Suunto Transmitter en POD Recall op voorraad bij AmilcoSports.

We kunnen ze vanaf nu op de gewone manier bestellen.

CONSUMER SAFETY NOTICE

Beperkt aantal Powerline Inflators

Lees meer: Recall Aqualung... 

Aqua Lung voert een vrijwillige product-update van een beperkte hoeveelheid Powerline inflators uit.

De Powerline inflators zijn te vinden op alle Aqua Lung trimvesten en de Apeks Black Ice.

Als u na 1 januari 2015 een Aqua Lung trimvest / Apeks Black Ice heeft aangekocht, zal deze moeten worden geïnspecteerd om te bepalen of het trimvest een update nodig heeft.

Lees meer: BELANGRIJKE...

En hier de communicatie voor eindgebruikers .

BELANGRIJKE VEILIGHEIDS MEDEDELING MET BETREKKING TOT RUBBER HOGEDRUKSLANGEN VAN SUUNTO

Op 22 augustus 2013 heeft Suunto Oy belangrijke veiligheidsinformatie uitgegeven met betrekking tot rubber hogedrukslangen. Deze wereldwijde aankondiging betreft een beperkte batch van de rubber  hogedrukslangen gebruikt op Suunto luchtgeïntegreerde duikcomputers, duikcomputer combo's en analoge combo's die zijn geleverd aan distributeurs en detailhandelaren, alsmede producten die worden verkocht aan consumenten.

Een beperkte batch van de rubber hogedrukslangen is geïdentificeerd om mogelijk defect slangmateriaal materiaal te bevatten die de duurzaamheid van de slang kan beinvloeden. Dit defect kan lekken of scheuren van de rubber hogedrukslang veroorzaken wat kan leiden tot een sneller dan verwacht verlies van ademgas wat kan leiden tot ernstig of dodelijk letsel. De veiligheid van de duiker is Suunto's hoogste belang. Daarom, kondigt Suunto voor een beperkte hoeveelheid rubber hogedrukslangen een safety recall aan.

U kunt al de informaties vinden via de link hieronder:

 

 

 

http://www.amilcosports.nl/blockcontent.aspx?blockname=Recall+HP+HOSE