PADI - Specialties

De PADI Sidemount Diver-cursus

Lees meer: PADI - Sidemount...

De PADI SPECIALTY SIDEMOUNT heeft als doel recreatieve duikers vertrouwd te maken met de kennis, planning, organisatie, procedures, technieken, vaardigheden, problemen, gevaren en het plezier van de duiktechniek waarbij tot twee flessen zijdelings worden gedragen. 

De PADI Wrakduiker-cursus

Lees meer: PADI - Wrakduiker...

Of ze nu expres zijn afgezonken om als kunstmatig rif te dienen of dat ze het resultaat zijn van een ongeluk, wrakken laten je een fascinerende blik werpen op het verleden. 
Voor de meeste duikers zijn gezonken schepen, vliegtuigen en zelfs auto’s bijna onweerstaanbaar omdat het boeiend is om ze te verkennen, omdat ze spannende ontdekkingsmogelijkheden bieden en omdat ze vaak vol onderwaterleven zitten.

De PADI Stromingsduikercursus (Drift Diver)

Lees meer: PADI -...

De specialtycursus PADI Stromingsduiker laat je kennis maken met het gaafste tochtje op een vliegend tapijt dat je ooit zal maken. In deze cursus krijg je te zien hoe je kunt genieten van de stroming in rivieren en zeeën door "met de stroom mee te gaan," bij je buddy te blijven, met de duikboot in contact te blijven en de hele tijd te weten waar je bent.

De PADI Trimtechniek-cursus

Lees meer: PADI -...

Wat is neutraal drijfvermogen? Duikers willen graag een neutraal drijfvermogen hebben (neutraal zijn uitgetrimd) zodat ze niet zinken en ook niet opstijgen. Dat kan heel lastig zijn. Duikers die heel goed kunnen uittrimmen zijn een klasse apart.