PADI - Specialties

Lees meer: Padi - Underwater...
De PADI Underwater Action Cam Videographer - DISTINCTIVE SPECIALTY is een unieke opleiding ontwikkeld bij Bubble And Dive. Deze opleiding heeft als doel uw theoretische kennis en praktische vaardigheden bij te brengen zodat u nog beter beelden kan maken onderwater en deze nadien netjes kan monteren.

Lees meer: PADI - Self-Reliant

De PADI Self-Reliant-cursus

PADI is steeds voorvechter geweest van het buddy systeem. Dit zal ook zo blijven, maar voor ervaren duikers die de nodige training willen ondergaan, zichzelf passend willen uitrusten en de bijkomende risico’s willen aanvaarden, ontwikkelde PADI deze uitdagende SELF-RELIANT SPECIALTY, gekenmerkt door zelfredzaamheid op een hoger niveau.

Lees meer: PADI - Delayed...

De PADI Delayed Surface Marker Buoy (DSMB)-cursus

PADI Surface Marker Buoy Diver (duiken met een markeringsboei voor aan de oppervlakte)

Oppervlaktemarkeringsboeien (SMB's) stellen duikers in staat om grenzen te markeren voor het in kaart brengen van een gebied of voor zoeken en bergen, om vaarverkeer te waarschuwen of om opstijgende duikers met de lijn een visuele referentie te bieden.

Lees meer: PADI - RNLI Diver...

De PADI RNLI Sea Survival-cursus

Zou jij nieuwe vaardigheden willen leren om beter voorbereid te zijn op je duiken? Lijkt het je wat om te leren hoe je moet handelen in geval je op zee in gevaar bent? Dan is de PADI RNLI Diver Sea Survival-cursus iets voor jou.