Haal je brevet! Neem duikles en volg de PADI Open Water Diver-cursus

CUR06_2769_Dolphin_Divers-med_cc2Haal je PADI duikbrevet. Als je altijd al wilde leren duiken, nieuwe avonturen wilt ontdekken of gewoon de wonderlijke wereld onder de golven wilt zien, is dit het startpunt.

De PADI Open Water Diver-cursus is de populairste duikcursus ter wereld, en heeft al miljoenen mensen laten kennismaken met de avontuurlijke manier van leven die duiken heet. Begin online met je duikbrevet.

 

button

 

 

Waarom het zo leuk is

GoDive_FaceWsnorkel_hat3Het leuke aan deze cursus is . . wel, eigenlijk alles omdat leren duiken gewoon ongelooflijk leuk is. Je gaat voor het eerst onder water ademhalen (iets wat je nooit zult vergeten) en leert wat je moet weten om als duiker gebrevetteerd te worden. Tijdens de cursus maak je minstens vijf duiken in het zwembad en vier duiken op duikstekken in je omgeving, onder toezicht van je PADI Instructor.

 

Wat je leert

  • Hoe leuk duiken is
  • Overwegingen voor duikuitrusting die bij jou in de omgeving een rol spelen
  • Hoe je de duiken plant en uitvoert
  • Hoe je problemen voorkomt en ermee omgaat

000042for70831aANDb7De PADI Open Water Diver-cursus bestaat uit drie hoofdbestanddelen:

  • Theorie (zelfstudie of in de klas) zodat je de basisprincipes van duiken onder de knie krijgt.
  • Beschutwaterduiken waarin je de basisduikvaardigheden aanleert
  • Buitenwaterduiken waarin je je vaardigheden herhaalt en de onderwaterwereld verkent!

Als je het duiken al eens hebt uitgeprobeerd in een Discover Scuba Diving-ervaring, kun je erkenning krijgen voor de vaardigheden die je toen aanleerde (voor een deel van het volledige PADI Open Water Diver-brevet).

 

De duikuitrusting die je gebruikt

GoProCymn_3008_tankSign3In de PADI Open Water Diver-cursus leer je basisduikuitrusting te gebruiken, inclusief een duikcomputer, en een aantal standaardaccessoires. De uitrusting die je draagt varieert een beetje, afhankelijk van of je duikt in tropisch, gematigd of koud water.

Vraag ons na welke uitrusting je tijdens deze cursus gaat gebruiken. Bij Bubble&Dive kun je meestal alles vinden.

 

Het lesmateriaal dat je nodig hebt

60067_l7PADI biedt diverse materialen voor zelfstudie voor de Open Water Diver-cursus. Hoewel e-learning het makkelijkste is, kun je ook een pakket kiezen met een boek en een dvd, of een multimedia dvd-rom. Het lesmateriaal van de PADI Open Water Diver-cursus behandelt wat je moet weten over basisduikvaardigheden, -terminologie en veiligheidsprocedures. Je leest een beschrijving van ieder concept en kijkt naar een demonstratie op video. Dan spring je het zwembad in (of een omgeving die op een zwembad lijkt) om deze vaardigheden met je instructeur te oefenen.

Opmerking: Schrijf je in voor de online PADI Open Water Diver-cursus en je krijgt meteen per computer toegang tot de manual en de video die naadloos zijn geïntegreerd in een online leerproces.

Neem contact met ons op als je deze producten wilt aanschaffen.

 

Deelnamevereisten

60300_CrwPk_Bag_NEW_5002Om deel te nemen aan de PADI Open Water Diver-cursus of Junior Open Water Diver-cursus moet je

  • Minstens 10 jaar zijn (voor PADI eLearning geldt een minimumleeftijd van 13 jaar vanwege internationale internetwetgeving)
 

Begin nu

ChanIsl_Mar07_05925Je hoeft niet te wachten om te starten. Via PADI eLearning en de online PADI Open Water Diver-cursus kun je nu meteen beginnen. In de online PADI Open Water Diver-cursus leer je in je eigen tempo via een gebruikersvriendelijk interactief leerproces de achtergrondinformatie die je voor iedere duik nodig hebt. 

 

 

button

 

 

 

Prijs

Zie prijslijst