Duikinstructeurs opgelet!

Specialties zijn een manier om variatie in jouw opleidingen te geven en bieden jouw cursisten de mogelijkheid om zich verder te bekwamen. Bovendien opent het ook de poort naar jouw volgend brevet, nl. dat van Master Scuba Diver Trainer. Grijp jouw kans in deze investering, het zal je zoveel meer plezier bieden!

Volg deze link om jouw interesse kenbaar te maken: https://forms.gle/Q7wVA5WBBYffPUgm7 

Dit is slechts een peiling naar interesse, het is geen definitieve inschrijving! Je zal dan gauw gecontacteerd worden om meer details te krijgen. En zo kunnen we een fijn programma opmaken!

Lees meer: Ik wil... j PADI 5 STAR IDC Divecenter Bubble&dive willen we alleen maar het allerbeste voor onze kandidaten. Onze eigen Silver-Awarded Course Director Peter Rombaut, met medewerking van zijn Staff, staat garant voor de beste begeleiding in jouw vorming tot PADI Professional (divemaster, instructeur,...). De opgebouwde ervaring in het vormen van instructeurs heeft ervoor gezorgd dat we een uniek opleidingstraject hebben ontwikkeld waardoor jij als (toekomstig) PADI-professional zal uitblinken in kennis, kunde en vaardigheden.