Lees meer: Follow your dreams

It is about time! Bereid je nu voor om duikinstructeur te worden. Zijn je plannen voor 2020 in het water gevallen? Dan is dit het moment om je in te schrijven voor het komende IDC, want in België kan je deze belangrijke cursus volgen. Met het nieuwe IDC krijg je onmiddellijk toegang tot het online platform en zal je aan de hand van interactieve workshops ervaren en leren wat het is om duikinstructeur te worden.
Contacteer ons voor meer informatie : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

Lees meer: Extra infosessie...

De PADI-infosessie was een succes. Helaas kon niet iedereen er bij zijn, vandaar dat we een tweede sessie organiseren op woensdag 19 februari om 19u30 in het duikcenter. Graag melden of je komt!

Mail to Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om uw aanwezigheid te bevestigen.

Lees meer: IDC - Staff...

IDC-Staff instructors, de nieuwe IDC komt eraan!
Indien je in de loop van 2020 geen update volgt, mag je nadien geen IDC’s meer staffen.

Goed nieuws! Je kan deze update volgen bij onze Silver Course Director Peter Rombaut. Op die manier kan je aan een sterk gereduceerde prijs beschikken over de nieuwe, benodigde materialen, zoals een voortdurend geüpdate eLearningplatform (in alle mogelijke talen) en over de nieuwe beoordelingsleitjes.

 Lees meer: Ik wil PADI Pro...

Mijn goede voornemen voor 2020? Ik wil PADI Pro (divemaster/instructor) worden! Infosessie op 29/01/2020.

Duikinstructeurs opgelet!

Specialties zijn een manier om variatie in jouw opleidingen te geven en bieden jouw cursisten de mogelijkheid om zich verder te bekwamen. Bovendien opent het ook de poort naar jouw volgend brevet, nl. dat van Master Scuba Diver Trainer. Grijp jouw kans in deze investering, het zal je zoveel meer plezier bieden!

Volg deze link om jouw interesse kenbaar te maken: https://forms.gle/Q7wVA5WBBYffPUgm7 

Dit is slechts een peiling naar interesse, het is geen definitieve inschrijving! Je zal dan gauw gecontacteerd worden om meer details te krijgen. En zo kunnen we een fijn programma opmaken!