Suunto lanceert nieuwe elegante ontwerpvarianten van de Suunto D4i Novo duikcomputer

De Suunto D4i Novo, een van de meest populaire wristop duikcomputers van Suunto, wordt nu geleverd in nieuwe stijlvolle metalen bezel-ring versies die passen bij uw dagelijkse stijl.

Kies uit twee elegante combinaties

 De frisse, vergulde roestvrijstalen rand van de Suunto D4i Novo met een witte silicone polsband ziet er niet alleen stijlvol uit als je de kleurrijke onderwaterwereld bewondert maar voegt ook een beetje elegantie toe aan je dagelijkse outfit.

De donkerdere, warm verkoperde bezel met een zwarte silicone polsband is een robuuste keuze om uw stijl te accentueren, hetzij op een natpak of in een meer urban setting.

“We wilden graag de vraag van onze consumenten beantwoorden en hen een klassieke, premium uitvoering van de alom herkende Suunto D4i Novo aanbieden die past bij hun stijl en bij iedere gelegenheid.”, zegt Tuomas Reivo, Dive Product Manager van Suunto.   

De populaire all-rounder

Suunto D4i Novo is een van de meest populaire duikcomputers van Suunto. De perfecte combinatie van duikfuncties in een polshorloge maakt het een geweldige alleskunner. Met vier duikmodi en de optie voor slangloze flesdrukmeting, is de Suunto D4i Novo een geweldige keuze voor duikers die op zoek zijn naar een lichtgewicht, betrouwbare en stijlvolle wristop duikcomputer voor recreatief duiken.

De Suunto D4i Novo Light Gold en Copper zijn beschikbaar vanaf juni 2018. Adviesprijs € 559,-

Zomeraanbieding

Actiepack D4i Novo Light Gold+Transmitter  € 599,-  ipv € 839,-

Actiepack D4i Novo Copper + Transmitter  € 599,- ipv € 839,-

De aanbieding/actie loopt van 1 juni t/m 31 augustus 2018 zolang de actievoorraad strekt. Op=Op!