De PADI Trimtechniek-cursus

GoProCymn_22137

Wat is neutraal drijfvermogen? Duikers willen graag een neutraal drijfvermogen hebben (neutraal zijn uitgetrimd) zodat ze niet zinken en ook niet opstijgen. Dat kan heel lastig zijn. Duikers die heel goed kunnen uittrimmen zijn een klasse apart.

Je hebt ze onder water vast wel gezien. Ze glijden moeiteloos voort, gebruiken minder lucht en stijgen, dalen of zweven bijna zonder er over na te denken. Ze gaan voorzichtig met het onderwaterleven om en hebben zo min mogelijk invloed op hun omgeving. De PADI Trimtechniek-cursus schaaft de basisvaardigheden bij die je als PADI Open Water Diver aanleerde, en tilt ze naar het volgende niveau.

Waarom het zo leuk is

Het leuke aan deze cursus is dat je je duikvaardigheden oppoetst op een manier die je misschien niet voor mogelijk had gehouden.

 

Wat je leert

  • Curacao_0306_0129_2Upsidedown3Hoe je je duikuitrusting in orde brengt zodat je in het water perfect in evenwicht bent
  • De fijne kneepjes van het uitloden zodat je niet te licht maar ook geen gram te zwaar bent.
  • Hoe je je moet stroomlijnen zodat je lucht spaart en soepel door het water beweegt
  • Hoe je moeiteloos zweeft in zowel een verticale als een horizontale positie

 

PPBDU

 

 

Neem voor de aanschaf van studiematerialen en duikapparatuur contact met ons op.

Je volgende avontuur

Als je het uittrimmen goed beheerst, weet je onder andere hoe je je trimvest en gewichtsysteem effectief gebruikt, en hoe je gestroomlijnd blijft. Daarom gaat de PADI Uitrustingspecialist-cursus (Equipment Specialist) er vanzelfsprekend goed mee samen omdat je meer te weten komt over deze uitrusting en hoe je die aan je specifieke duikstijl kunt aanpassen.

 

 button

 

Prijs

Zie prijslijst