Delayed Surface Marker Buoy (DSMB)

De PADI Delayed Surface Marker Buoy (DSMB)-cursus

PADI Surface Marker Buoy Diver (duiken met een markeringsboei voor aan de oppervlakte)

Oppervlaktemarkeringsboeien (SMB's) stellen duikers in staat om grenzen te markeren voor het in kaart brengen van een gebied of voor zoeken en bergen, om vaarverkeer te waarschuwen of om opstijgende duikers met de lijn een visuele referentie te bieden.

Tijdens twee duiken leer je de juiste technieken en protocollen in de plaatselijke omgeving te hanteren om gebruik te maken van een oppervlaktemarkeringsboei en een oppervlaktesignaalboei (DSMB).

Wat je leert?

- De verschillende gebruiken van een SMB of DSMB
- Het verschil tussen de verschillende kleuren en vormen van de signaleringsboeien
- De voor- en nadelen van diverse soorten haspels
- Het gebruik van een signaleringsboei (SMB)
- De voorbereidingen van het materiaal en het opbergen ervan na gebruik

De kennisontwikkeling wordt ondersteund door uw instructeur.

Daarnaast levert de eerste duik van deze PADI Specialty Diver-cursus ook vrijstelling op voor de desbetreffende Adventure Dive van je Advanced Open Water Diver-cursus – vraag je instructeur hoe dit in zijn werk gaat.

Schrijf je nu in

 

 

 

Deelnamevereisten voor cursisten?

Ben je klaar voor een nieuw duikavontuur? Je moet beschikken over het brevet PADI (Junior) Open Water Diver en ten minste 12 jaar oud zijn.

Prijs?

Zie prijslijst

Planning?

- voorafgaand aan de buitensessies zal gevraagd worden enkele administratieve documenten te ondertekenen + te betalen bij B&D;

- De PADI Delayed Surface Marker Buoy-cursus bestaat uit een deel theorie en twee buitenwaterduiken waarbij je de opgedane kennis en kunde in de praktijk brengt. 

Schrijf je nu in