Zoek je nog een speciaal verjaardagscadeau?
Of wil je zelf ervaren of duiken wel echt zo leuk is als ze zeggen?
Kom het gewoon proberen in ons zwembad!
Onze Divemasters en Staff bezorgen jou, je vrienden en familie een plezante avond/namiddag.

 

Waarom het zo leuk is

Voor het allereerst onder water ademhalen is een unieke ervaring. Je moet er wel even aan wennen – mensen zijn er natuurlijk niet voor geschapen – maar na een paar minuten van stille verbazing hebben de meeste deelnemers in de gaten hoe makkelijk duiken eigenlijk is. De grootste uitdaging voor instructeurs bij het Discover Scuba Diving-programma is niet de deelnemers in het water te krijgen, maar ze er na afloop weer uit te krijgen. Waarom het zo leuk is? Het is allemaal leuk!

button

 

 

Wat je leert

Curacao_Mar06_90223Je leert de benodigde basics om onder direct toezicht van een PADI-professional te duiken. Een van de dingen die je leert is dat je echt onder water kan ademhalen en of je dat leuk vindt of juist niet:

  • Je leert hoe het voelt om duikuitrusting aan te hebben en hoe makkelijk het is om je onderwater voort te bewegen als je duikuitrusting draagt.
  • Ervaar hoe het is om onder water adem te halen en of je dat prettig vindt.
  • Je leert een aantal basisvaardigheden en veiligheidsregels die je ook gebruikt voor je volledige duikcursus wanneer je de volgende stap zet.

De duikuitrusting die je gebruikt

Meestal is alle uitrusting die je nodig hebt inbegrepen in een Discover Scuba Diving-ervaring. Je gebruikt alle basisduikuitrusting, waaronder een masker, snorkel en vinnen, een trimvest waaraan je duikfles is bevestigd, een ademautomaat die lucht levert en instrumenten waarmee je de diepte en de luchtvoorraad controleert. Je draagt afhankelijk van waar je je Discover Scuba Diving-programma volgt wellicht ook een natpak of een gewichtsysteem.

Vraag ons na welke duikuitrusting je gaat gebruiken.

CAY07_2254_UWDiverOkayUnder3Het lesmateriaal dat je nodig hebt

  • Alleen je bereidwilligheid en onverdeelde aandacht

Deelnamevereisten

Om Discover Scuba Diving te volgen moet je:

  • Minstens 10 jaar zijn.

Je volgende avontuur

Als je een Discover Scuba Diving-programma hebt afgerond, kijk dan eens naar:
Scuba Diver en Open Water Diver-cursussen.

button

 

Prijs

Zie prijslijst