PADI - Scuba Review / Opfriscursusscuba review

Heb je al een poosje niet meer gedoken?
Voel je je een beetje roestig?
Het Scuba Review-programma is de opfrisser die je dan nodig hebt om je kennis en vaardigheden op te halen.
Een PADI-professional zal met je het water in duiken om ervoor te zorgen dat je weer plezier krijgt in duiken en je je weer comfortabel voelt.
Het programma duurt maar kort en is een makkelijke manier om je voor te bereiden op je volgende PADI-cursus of duikvakantie.

 
 

button

 

 

 

Wat je leert

Je neemt de basis door waar onder belangrijke duikveiligheidsbegrippen, duikplanning en het oplossen van problemen. Je PADI-professional zal je laten oefenen met het optuigen van je uitrusting en met de buddycheck. Vervolgens ga je de basisduikvaardigheden herhalen met focus op een goede controle over je drijfvermogen.

De duikuitrusting die je gebruikt

Je maakt gebruik van je basisduikuitrusting, waar onder een masker, snorkel, vinnen, ademautomaat, trimvest, duikcomputer en een duikfles.
Daarnaast heb je afhankelijk van de temperatuur van het zwembad ook een duikpakje nodig. 

Deelnamevereisten

Het Scuba Review-programma is geschikt voor elke gebrevetteerde duiker die een opfrisser kan gebruiken, of op reis gaat en er weer even in wil komen, of een vervolgcursus gaat volgen, of die wil upgraden van het Junior-brevet.
Scuba Review is ook een perfect programma voor duikers die nog niet gebrevetteerd zijn en doorverwezen zijn om hun cursus elders af te maken, en voor PADI Scuba Divers die hun Open Water Diver-brevet willen behalen. 

button

 

 

Prijs

Zie prijslijst