PADI - Keep Diving

PADI - Scuba Review / OpfriscursusLees meer: PADI - Scuba Review

Heb je al een poosje niet meer gedoken?
Voel je je een beetje roestig?
Het Scuba Review-programma is de opfrisser die je dan nodig hebt om je kennis en vaardigheden op te halen.
Een PADI-professional zal met je het water in duiken om ervoor te zorgen dat je weer plezier krijgt in duiken en je je weer comfortabel voelt.
Het programma duurt maar kort en is een makkelijke manier om je voor te bereiden op je volgende PADI-cursus of duikvakantie.

 

Scherp je vaardigheden aan met de PADI Master Scuba Diver-kwalificatie

Lees meer: PADI - Master...Je bent gepassioneerd. Je wilt je voegen bij de besten van de besten uit de sportduikwereld. Je wilt het duikleven leven en de onderwaterwereld verkennen en overal naartoe om dingen te zien die je nog nooit hebt gezien.

Is dat meer dan luchtkastelen bouwen?

PADI - Advanced Open Water Diver

Verkenningsduiken, opwinding, ervaringen.

Daar gaat het bij de PADI Advanced Open Water Diver-cursus allemaal om. En nee, je hoeft niet gevorderd te zijn om de cursus te volgen - je kunt er meteen induiken na de PADI Open Water Diver-cursus.Lees meer: PADI - Advanced...

De Advanced Open Water Diver-cursus helpt je meer zelfvertrouwen te krijgen en je vaardigheden op te bouwen zodat je je prettiger gaat voelen in het water.

Dit is een goede manier om meer duiken te maken, en tevens te blijven leren onder toezicht van je PADI Instructor.

PADI - Rescue Diver

Lees meer: PADI - Rescue Diver

Uitdagend en de moeite waard. Dit is de beste beschrijving voor de PADI Rescue Diver-cursus. Voortbouwend op wat je al geleerd hebt wordt in deze cursus verder aandacht besteed aan wat je al weet over hoe je problemen voorkomt en wat je doet als ze toch ontstaan.