IDC - Staff Instructorr Update

IDC-Staff instructors, de nieuwe IDC komt eraan!
Indien je in de loop van 2020 geen update volgt, mag je nadien geen IDC’s meer staffen.

Goed nieuws! Je kan deze update volgen bij onze Silver Course Director Peter Rombaut. Op die manier kan je aan een sterk gereduceerde prijs beschikken over de nieuwe, benodigde materialen, zoals een voortdurend geüpdate eLearningplatform (in alle mogelijke talen) en over de nieuwe beoordelingsleitjes.

Deze actie is slechts beperkt geldig in tijd. Wil je dus als IDC-Staff op de hoogte zijn van de wijzigingen, schrijf je dan in vóór 3 februari 2020 via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Van zodra de aanvragen zijn afgesloten, zal -in samenspraak met jullie- de nodige afspraken gemaakt worden en enkele datums geprikt worden (een update neemt ongeveer 4 tot 5 uur in beslag). De update zal gebeuren in het Nederlands, maar je krijgt het eLearningmateriaal in alle talen aangeboden.

Laat jouw IDC-Staff instructor certificaat niet vervallen of vervagen en behoud je actieve status door deze update te volgen.

Indien je vragen hebt kan je deze stellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Deel deze posting gerust met alle Master Instructors en IDC-Staff Instructors die je kent! Tot gauw!