wordt een PADI Pro!

Mijn goede voornemen voor 2020? Ik wil PADI Pro (divemaster/instructor) worden! Infosessie op 29/01/2020.

Bij PADI 5 STAR Divecenter Bubble and Dive willen we alleen maar het allerbeste voor onze kandidaten. Onze eigen Silver-Awarded Course Director Peter Rombaut, met medewerking van zijn Staff , staat garant voor de beste begeleiding in jouw vorming tot PADI Professional (divemaster, instructeur,...).

De opgebouwde ervaring in het vormen van instructeurs heeft ervoor gezorgd dat we een uniek opleidingstraject hebben ontwikkeld waardoor jij als (toekomstig) PADI-professional zal uitblinken in kennis, kunde en vaardigheden. Deze infosessie zal in het teken staan van de volledig vernieuwde IDC cursus.

De beslissing om PADI-Pro te worden neem je niet lichtzinnig: het vraagt toewijding, enthousiasme en een doorgedreven inspanning om tot de top te behoren. Goed geïnformeerd zijn is minstens even belangrijk, vandaar dat op woensdagavond 29 januari 2020 een info-sessie zal plaatsvinden. Ben jij klaar voor de volgende stap? Ontdek hoe je jouw hobby kan laten uitgroeien tot een extra uitdaging! 

Of je nu al divemaster bent of niet, een gezonde interesse (en dito gesprek) is al voldoende om deze stap naar informatie te zetten. Geen PADI? Geen probleem, ook de cross-over komt aan bod indien je dit wenst!

Meld je gauw aan, schrijf een bericht via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Je mag dit bericht gerust delen met andere duikers, want samen maken we werk van een kwaliteitsvolle duikopleiding.