Lees meer: Follow your dreams

It is about time! Bereid je nu voor om duikinstructeur te worden. Zijn je plannen voor 2020 in het water gevallen? Dan is dit het moment om je in te schrijven voor het komende IDC, want in België kan je deze belangrijke cursus volgen. Met het nieuwe IDC krijg je onmiddellijk toegang tot het online platform en zal je aan de hand van interactieve workshops ervaren en leren wat het is om duikinstructeur te worden.
Contacteer ons voor meer informatie : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

Lees meer: Extra infosessie...

De PADI-infosessie was een succes. Helaas kon niet iedereen er bij zijn, vandaar dat we een tweede sessie organiseren op woensdag 19 februari om 19u30 in het duikcenter. Graag melden of je komt!

Mail to Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om uw aanwezigheid te bevestigen.

Lees meer: IDC - Staff...

IDC-Staff instructors, de nieuwe IDC komt eraan!
Indien je in de loop van 2020 geen update volgt, mag je nadien geen IDC’s meer staffen.

Goed nieuws! Je kan deze update volgen bij onze Silver Course Director Peter Rombaut. Op die manier kan je aan een sterk gereduceerde prijs beschikken over de nieuwe, benodigde materialen, zoals een voortdurend geüpdate eLearningplatform (in alle mogelijke talen) en over de nieuwe beoordelingsleitjes.