Bubblemaker (vanaf 8 jaar)

Dit is een goede manier om kinderen te laten ervaren hoe het is om te duiken, in een zwembad van minder dan twee meter diep.

Lees meer: Bubblemaker

Voor wie is dit programma?

Bubblemaker is net zo leuk als het klinkt: een kans voor kinderen om bellen te blazen door te gaan duiken.
Kinderen van ten minste 8 jaar oud kunnen gebruik maken van een duikuitrusting om onderwater te ademen en om in ondiep water rond te zwemmen.
Vier een onvergetelijk kinderfeestje of verjaardagspartijtje door een spannend Bubblemaker-evenement, samen met vrienden, kennissen en familieleden bij ons PADI-duikcentrum.
Een kind moet ten minste 8 jaar oud zijn.
Kinderen moeten watervrij zijn maar ervaring is niet noodzakelijk.
Ouderlijk toezicht is verplicht.

Lees meer: Seal Team en...Het PADI Seal Team is er speciaal voor jonge duikers die op zoek zijn naar plezier en actie in het zwembad.
Via speelse aquamissies leren ze andere aspecten van het jeugdduiken kennen.

PADI SealTeam

Heb je je weleens afgevraagd hoe het zou zijn als je gaat duiken met flitslichten, hoe duikers hun weg vinden onderwater of hoe je moeiteloos als een astronaut door het water kunt zweven? Wel wij zullen samen met jou deze vragen oplossen.
Naast het aanleren van de basisvaardigheden voor duiken, zijn er ook de speciale Aquamissions.
Hierin leer je wrakduiken, navigeren, zweven in het water, nachtduiken, je bewust zijn van de onderwaterwereld en nog veel meer dan dat.
PADI Seal Team omvat het doen van maffe dingen in het zwembad, vrienden maken, en delen in het avontuur van de onderwaterwereld.