Lees meer: Proficiat Lindsey...

Proficiat Lindsey en Kenny met het behalen van jullie PADI Scuba Diver brevet!.
Wanneer de watertemperatuur terug aangenamer wordt gaan julie verder voor Open Water Diver.

Lees meer: Proficiat...

Proficiat Koenraad met het behalen van jou PADI Advanced Open Water Diver brevet! Well done! Je hebt alles met glans voltooid en vanaf nu is je dieptelimiet 30 meter. Keep on diving!

Lees meer: Proficiat Stefan!...

Word zelf EFR instructor en leer EHBO aan anderen. Onze nieuwe EFR/CFC Instructor Trainer Stefan helpt je met plezier op weg. 
Proficiat Stefan!

Wilt u meer weten over de Emergency First Response en Care for Children instructeurscursus?

Lees meer: Proficiat Laura en...

Laura & Zeger wilden op een correcte manier op vakanties snorkelen. Dankzij de aangeleerde vaardigheden tijdens de PADI Advanced Snorkeler cursus kunnen ze nu geruster en veilig het water in. Well done!

Lees meer: Proficiat Johan,...

Dat wordt extra genieten van de onderwaterpracht. Langer op een bepaalde diepte blijven voor die ene foto en sneller terug het water in. Wie wil het niet? Proficiat aan deze enthousiaste groep cursisten.

Lees meer: Gratulacje Adam i...

Gratulacje, Dobra robota Adam i Marzena! Jullie hebben een hele weg afgelegd om hier te geraken maar vanaf vandaag zijn jullie  PADI Open Water Divers. De reisjes zullen er vanaf nu helemaal anders uitzien!

Lees meer: Proficiat...

Met een volgelaatsmasker kan Giuseppe zowel door zijn neus als mond ademen en zelfs praten als het moet. In kouder water geeft dit masker hem meer comfort. Proficiat! 

Lees meer: Proficiat Rose!...

Kijk ze stralen. Proficiat Rose.  Alsof het niks was werkte ze dit eerste deel van de JOWD cursus af. Wanneer de watertemperatuur terug aangenamer wordt gaat Rose verder voor Junior Open Water Diver.

Lees meer: Proficiat Chantal!...

Chantal koos ervoor om het laatste deel van de opleiding met haar instructeur in het buitenland af te werken. En zie, Bubble & Dive duikschool is vandaag een nieuwe Divemaster rijker. Proficiat! 

Lees meer: Proficiat Diether,...

Je PADI Deep Diver specialty afwerken in helder, diep en warm water. Diether, Evelien, Chantal en Nathan tikten doordacht de 40m aan. Ook dat kan bij duikschool Bubble and Dive. 

Lees meer: Proficiat Evelien!...

Evelien dacht "go with the flow" en je zag haar groeien duik per duik. Bubble and Dive zorgde voor de geschikte omkadering, de rest deed ze helemaal zelf en daar mag ze terecht fier op zijn. Proficiat!

Lees meer: Proficiat Evelien!...

Evelien wilde samen met haar instructeur extra vaardigheden oefenen en werken aan haar zelfvertrouwen. Langzaam opbouwend werd ze zo PADI Adventure Diver. Super Gedaan

Lees meer: Proficiat Cédric,...

Terecht fiere studenten. Proficiat Cédric, Xavier, Niels en Alain voor het behalen van jullie PADI Rescue Diver brevet! Jullie hebben zich meer dan 100% gegeven tijdens deze leuke, uitdagende cursus.

Lees meer: Proficiat Cédric,...

Proficiat Lisa, Julie ,Cédric ,Florentijn en Koen! Het zijn vaak de eerste minuten die het verschil maken en als je geoefend bent en blijft in reanimatie, dan kan je echt iemands leven redden. Een must have brevet!

Lees meer: Proficiat Wauter!...

Proficiat Wauter met het behalen van jouw open water diver brevet! Je kan nu samen met jouw buddy het onderwater wereldje verder ontdekken!

Lees meer: Proficiat Jenna!...

Helemaal op maat en tempo van Jenna deze ReActivate. Na maanden inactiviteit raakte ze opnieuw vertrouwd met duiken en alles eromheen. Terug klaar om veilig op duikreis te vertrekken. 

Lees meer: Proficiat...

Proficiat Giuseppe met het behalen van jou PADI Advanced Open Water Diver brevet! Well done! Je hebt alles met glans voltooid en vanaf nu is je dieptelimiet 30 meter. Keep on diving!

Lees meer: Proficiat Jules!...

Proficiat Jules met het behalen van je Junior Scuba Diver brevet! Je was een heel tof en talentvolle student, nu kan je samen met jou ouders genieten van jullie duiken tijdens jullie verlof

Lees meer: Proficiat Rose!...

Rose kreeg vandaag een DSD les cadeau voor haar verjaardag. Ze heeft er zo van genoten dat ze meteen aan papa en mama vroeg of ze in september aan de PADI Junior Open Water Diver cursus mocht beginnen. 

Lees meer: Proficiat...

Voor het eerst onderwater ademhalen. Het blijft altijd een beetje spannend. Proficiat Catherine je deed het met de smile! Op naar een volgend avontuur.

Lees meer: Congratulations...

The moment of happiness, eyes sparkling from excitement 🤩 So proud of her PADI Open Water Diver certification. Congratulations Nergiz, more than deserved.

Lees meer: Proficiat Glenn!...

Tijdens de adventure dives bouwden we verder aan de basis ervaring van Glenn. AOWD bij Bubbleanddive is veel meer dan de verplichte 5 duikjes 🙂 Er is altijd tijd voor extra skills en praktische info als onze klanten dat willen. Proficiat Glenn!

Lees meer: Proficiat Glenn!...

De Re-Activate is dé opfriscursus die ik nodig heb voor ik op vakantie vertrek dacht Glenn. Slimme keuze. Het maakt je opnieuw vertrouwd met duiken (en alles eromheen) na een periode van inactiviteit.even. Super! 

Lees meer: Proficiat Dirk!...

Gewoon even proberen en dan.... boem, doorgroeien naar Open Water Diver. Duiken met Dirk is een belevenis... Hopla, zucht, beentjes in de lucht 😎. Proficiat! Er staan mooie avonturen te wachten.

Lees meer: Proficiat Febe!...

Proficiat Febe met het behalen van je Junior PADI Open Water Diver brevet! Je was een heel tof en talentvolle student, nu kan je samen met u papa genieten van jullie duiken tijdens jullie verlof.

Lees meer: Proficiat Victor!...

Proficiat Victor met het behalen van jou PADI Open Water Diver brevet! Veel duikplezier op jou vakantie en geniet ervan, Keep on diving!

Lees meer: Proficiat Kristof!...

Proficiat, Kristof, met het behalen van je Self Reliant Diver Specialty. Self Reliant Duiker worden is een weloverwogen keuze, waarbij alle indicatoren op groen moeten staan: fysiek, mentaal en materiaal.

Lees meer: Proficiat Kyan!...

Wow, wat een Torpedo jager! Alsof het niks was ging hij onder en  genoot daarna van elke seconde. Diving is fun. Proficiat Kyan!

Lees meer: Proficiat Tom,...

Ontdekken, plezier hebben en ervaren... daar draait het om bij de Adventure-duiken dsmb, diep, wrak, navigatie en zoeken & bergen. Proficiat Tom, Alexander en Cédric vanaf nu zijn jullie PADI Advanced Open Water diver. Fijne reis! 

Lees meer: Proficiat Cédric!...

De jarig Cédric kreeg een opfrisduik van zijn vrouw cadeau. Goeie keuze! Juist uitloden, buddycheck, gebruik alternatieve luchtvoorziening, ...er lag wat stof op. De duik zelf werd echter geen stofduik. Na een paar minuten wennen hing hij lekker te zweven. Super!