Lees meer: Proficiat Cédric!...

De jarig Cédric kreeg een opfrisduik van zijn vrouw cadeau. Goeie keuze! Juist uitloden, buddycheck, gebruik alternatieve luchtvoorziening, ...er lag wat stof op. De duik zelf werd echter geen stofduik. Na een paar minuten wennen hing hij lekker te zweven. Super! 

Lees meer: Proficiat Liv!...

Liv, 8 jaar, maakte vandaag haar eerste duikje. Ze ging op zoek naar roze diamanten en onderweg ontmoette ze ook de zeewierpiraat om samen spelletjes mee te spelen. Proficiat Liv!

Lees meer: Proficiat Evelien!...

Wat een kanjer! Proficiat Evelien. De volhouder wint. Geloof in jezelf en je wordt beloond met een visschouwspel.

Lees meer: Proficiat...

Proficiat Emmanuel! Als Divemaster ben jij nu diegene die de mooie plekjes onder water weet te vinden, de mensen kan rondleiden en instructeurs kan assisteren.

Lees meer: Proficiat Dirk!...

Dirk wilde nog leren duiken voor hij op reis vertrok. Dankzij de kortere PADI Scuba Diver-cursus is dat gelukt.

Lees meer: Proficiat Louise,...

Deze 3 toppers hebben dit weekend aan den lijve ondervonden dat problemen voorkomen beter is dan genezen. Ze hebben zich helemaal gegeven.

Lees meer: Proficiat Steffen!...

Proficiat Steffen met het behalen van je PADI specialty Dry Suit Diver! Zo kun je dan ook het hele jaar door duiken in onze contreien.

Lees meer: Proficiat Daniel!...

Daniel weet nu hoe duikers hun weg vinden en dat een driehoek geen vierkant is. Het bleek uitdagender dan gedacht maar uiteindelijk kon hij de bekende kastelenroute vlekkeloos afleggen. 

Lees meer: Proficiat Laurent!...

Proficiat Laurent! Jij weet als geen ander dat eerste hulp letsel kan voorkomen en levens kan redden thuis, op het werk, tijdens je hobby, enz. Op naar de Rescue cursus binnenkort. 

Lees meer: Proficiat Xavier...

Proficiat Xavier en Frederik, jullie zijn klaar voor de Rescue cursus. Een erkende EHBO/AED-cursus volgen of 2 jaarlijks opfrissen is niet alleen heel handig voor jezelf, je kunt er ook het verschil mee maken thuis, werk of club.

Lees meer: Proficiat Daniel!...

Proficiat Daniel. Je behoort niet meer bij de 71% duikers die niet op de juiste manier met een (d)smb kan omgaan.

Lees meer: Proficiat Franz en...

Franz en Raphael maakten vandaag hun eerste, speelse duik. Proficiat! Op naar een volgend duikavontuur.

Lees meer: Proficiat Evelien!...

Evelien heeft vakantieplannen maar weet niet of duiken wel iets voor haar is.... dan maar eens proberen hé. De waterrat vond het de max en is ondertussen gestart met de PADI Open Water Diver cursus.

Lees meer: Proficiat Ine en...

Proficiat Ine en Guustje met de op frissen van jullie duikvaardigheden, Jullie zijn er weer helemaal klaar ervoor.

Lees meer: Proficiat James!...

Diamanten zoeken, een wedstrijdje pingpong lepelen,  .... Het was een goed gevulde ervaringsnamiddag.

Lees meer: Proficiat Sidney!...

Gefeliciteerd, Sidney, met jouw PADI Open Water Brevet! Wat een bikkel om nog voor december de opleiding af te ronden!

Lees meer: Proficiat Steffen!...

Proficiat Steffen met het behalen van je PADI Open Water Diver brevet! Na meer dan 4 uur de onderwaterwereld in het buitenwater te hebben verkend en alle skills perfect te hebben uitgevoerd

Lees meer: Proficiat...

Dikke proficiat Frederik met het behalen van je specialty Enriched Air Diver brevet. Nu kun je langer op een bepaalde diepte blijven en als bonus mag je ook sneller terug het water in na de vorige duik.

Lees meer: Proficiat Stien!...

Proficiat Stien met het behalen van je droogpak opleiding! Zomer of winter, maakt niet uit, je kan blijven duiken. Veel plezier met jouw kleurrijk droogpak, vind het de max!!

Lees meer: Proficiat Peter!...

Proficiat Peter met het behalen van je PADI Open Water Diver brevet! Well done!

Lees meer: Proficiat Tania,...

Een uitgebreide EHBO-cursus volgen of 2 jaarlijks bijscholen is niet alleen heel handig voor jezelf, je kunt er ook het verschil mee maken thuis, op het werk of in de club, dachten deze studenten.

Lees meer: Proficiat Mohsin,...

Proficiat Mohsin, Chantal en David! Met hulp van Tania & Isabelle, die jaarlijks hun Rescue Diver refresh doen en toevallige figurant Alain, werd het uitdagend, leerrijk maar vooral plezant.

Lees meer: Proficiat Koen!...

Proficiat Koen! Minder dan 2% van alle duikers bereiken ooit dit niveau. Door je duikervaring en het volgen van diverse, gedreven trainingen, behoor je nu tot de elite van de gerespecteerde recreatieve duikers.

Lees meer: Proficiat Arkin en...

Voor het eerst ademen onderwater is altijd een beetje spannend. Maar een paar minuten later spelen we al Torpedo en zoeken we diamanten tussen de waterplanten. Arkin (9j) & Mila (8j) kregen deze belevenis cadeau van familie. Dikke proficiat

Lees meer: Proficiat...

Het kan nooit kwaad om de 24 algemene duikvaardigheden zoals zweven, zonder masker duiken, onderwater trimvest af en aandoen, ... regelmatig op te frissen. Dankzij divemaster Syméon is Jonathan er weer helemaal klaar voor. 

Lees meer: Proficiat Bjorn!...

Oh Oh... je rondt je laatste uitvoeringsvereiste van je divemastercursus af  in Transfo en je moet vaststellen dat het buiten inmiddels donker is geworden. 
Gefeliciteerd, Bjorn, met het behalen van jouw divemasterbrevet!

Lees meer: Proficiat Mohsin!...

Proficiat Mohsin met het behalen van jou PADI Advanced Open Water Diver brevet! Well done! Je hebt alles met glans voltooid en vanaf nu is je dieptelimiet 30 meter. Keep on diving!

Lees meer: Proficiat Juline...

Ga eens op onderwateravontuur ... dat dachten Juline en Joaquin ook in augustus. Proficiat met jullie (junior) Open Water duikbrevet.  De onderwaterwereld wordt jullie nieuwe "playground". 

Lees meer: Proficiat Syméon!...

Vandaag zijn we, na een korte maar intense opleiding, een super gemotiveerde Divemaster rijker. Proficiat Syméon en welkom bij de PADI-Pro's!

Lees meer: Proficiat Daniel!...

1 minuut zweven zonder handen en voeten te bewegen... het kan. Dankzij deze PPB cursus hebben we er met Daniël alweer een duiker bij die het leven op en in de bodem met rust laat.