Bubble&Dive en de Bubbledivers in actie voor een veilige zwemzone in de Blaarmeersen

De mensen die ons komen helpen met de Clean Up krijgen achteraf een gratis luchtvulling :)

Het recreatieseizoen loopt langzaam op haar einde. Er zullen waarschijnlijk heel wat minder dagjestoeristen gebruik maken van het strand. Hoewel de Gentse stadsdiensten zich ten volle inzetten om het strand zo net mogelijk achter te laten, blijft er waarschijnlijk heel wat afval onopgemerkt onder water liggen; zakjes chips, blikjes, flesjes... Als het nieuwe seizoen aanbreekt, vormt dit afval potentieel een gevaar voor de zwemmers (snijwonden etc...).

marleencleanupBlaarmeersen Zwemzone

Zuiderlaan

Gent 9000

Belgium

51° 2' 38.1984" N, 3° 41' 8.7468" E

SUNDAY, NOVEMBER 3, 2013 - 13:00 

 

Als duikers zijn we het best geplaatst om dit gevaar weg te nemen. Graag hadden we met ons duikcentrum Bubble&Dive en de duikclub Bubbledivers een Clean Up van de zwemzone georganiseerd. We trekken dit evenement dan ook open naar andere duikclubs en zouden op die manier ook de milieuproblematiek in de kijker willen plaatsen.

Wil je deelnemen aan deze activiteit en zo een steentje bijdragen aan een beter milieu? Schrijf je dan in via de signup-button die je op deze pagina vindt of via deze email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je zal in de loop van de komende dagen meer praktische informatie ontvangen. Spread the word!

http://www.projectaware.org/action/bubbledivers-actie-voor-een-veilige-zwemzone-de-blaarmeersen