wsx 25 1Het is een functierijke systeem die geleverd wordt met de blaas, het harnas met crotch strap, D-rings, bungee en een handige pocket.

De blaas is gemaakt uit Armoguard, een super sterk materiaal die meestal gebruikt wordt in openbare veiligheid duiken en militaire producten. Dit gladde materiaal is tien maal zo slijtvast als standaard Cordura (het materiaal gebruikt op vele andere sidemount  blazen).

 

 

 

wsx 25 2De Apeks "SlideLock" glijdende D-ring is gloednieuw en uniek voor Apeks. Hiermee kan de duiker op een eenvoudig manier de positie van de cilinder wijzigen als zijn drijfvermogen verandert tijdens het duiken. Het is niet nodig om de flessen aan en uit te klikken,de positie van de D-ring kan aangepast worden tijdens de duik.

 

 

 

 

wsx 25 Het tweedelige platensysteem is instelbaar op bijna elk torsolengte, waardoor dit een one size fits all is. Bovendien heeft het systeem een individuele webbingsectie dan uit één lang stuk bestaat.Die loopt via het harnas, waardoor het complete systeem snel en eenvoudig kan aangepast worden.

 

Verkoopprijs: 699€