De Bubbledivers, een erkende gentse duikclub waar FUN hoog in het vaandel staat.

De duikclub, die opgericht werd in 2012, vormt met de Duikschool en de Duikshop Bubble & Dive, PADI 5 Star IDC Dive Center, te Gentbrugge (Gent) één geheel waar alles draait rond duiken.

Momenteel zijn we met een 60-tal actieve leden, waarvan een aanzienlijk deel vrouwen zijn.

Waar staan we voor: Door de combinatie met de Duikschool en de Duikshop kunnen we het volledige PADI opleidingsplatform aanbieden, zowel recreatief als professioneel.

Hier staat een ervaren team van PADI Instructors garant voor.Wekelijks wordt er getraind op vrijdagavond (21:30 – 22:30), in het zwembad van het Strop.

Tijdens de trainingen wordt er ingegaan op algemene conditie maar ook op technische vaardigheden die bij het duiken steeds een meerwaarde kunnen betekenen.

Elke twee weken wordt een clubduik georganiseerd tijdens het weekend.

Deze clubduiken gaan door dicht bij huis (Blaarmeersen of Ekeren) maar ook steengroeven of de Oosterschelde / Grevelingen staan vaak op het programma.

Naast deze terugkomende activiteiten worden er eveneens een aantal jaaractiviteiten georganiseerd.

Zo gaan we jaarlijks op Zeelandweekend (juli), organiseren we een Nieuwjaarsduik, een AWARE activiteit (om de aandacht op het milieu te trekken), een Bubble party en dergelijke meer.

Daarnaast wordt er ook een exotische duikvakantie georganiseerd, in het najaar. Vorig jaar werd er een Egypte reis georganiseerd die wegens het gigantische succes, dit jaar opnieuw zal ingepland worden.

Druk op het logo om naar de Bubbledivers website te gaan :

BubbleDivers_LOGO-FinalNEW